СТУДЕНТСКА ПРАКСА У РЕПУБЛИЧКОЈ УПРАВИ ЗА ГЕОДЕТСКЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ

01.07.2021
image

Састанку су присуствовали представници Управе в.д. помоћника директора за правне, кадровске и опште послове Борис Крчмар, начелник одjељења за другостепени поступак у имовинско-правним пословима Даринка Михајило и Јелена Радуловић руководилац одсјека за имовинско-правне послове у Подручној јединици Бања Лука, а испред Правног факултета су били проф. др Раденко Јотановић и Босиљка Чубриловић Стаменић, ма, виши асистент и студенти завршних година Правног факултета Универзитета у Бањој Луци који су се пријавили за студенстку стручну праксу.

Борис Крчмар је студентима пожелио добродошлицу, те заједно са Даринком Михаjило и Јеленом Радуловић приближио студентима чиме ће се упознати током праксе у трајању од 15 радних дана. Студенти ће праксу обавити у подручној јединици према мјесту пребивалишта.

Током праксе имаће прилику да се детаљније упознају са радом писарнице, начином вођења јавних евиденција непокретности, имовинско-правним пословима и другим пословима у надлежности РУГИПП-a. Након завршетка праксе свим полазницима биће уручени цертификати.